Kova burcunun en olumsuz 4 özelliği! Bu karanlık yönünü ilk kez duyacaksınız

Görsel Kaynak: Gündemmbizde

Yayınlanma: 07 Mayıs 2024 – 09:23

Güncelleme: 8 Mayıs 2024 – 23:30

Kova, her zaman diğer insanlara yardım etmeye hazır olan oldukça bağımsız bir hava gurubu burç olarak bilinir. Genellikle başkalarının ihtiyaçlarını kendi ihtiyaçlarının önüne koyarlar. Ancak bu yumuşak burç bile, tespit edilmesi zor olabilecek olumsuz bir tarafa sahiptir. Kova burcunun daha önce duymadığınız olumsuz özelliklerini sizler için araştırdık.

Kova burcu astrolojideki en sosyal ve özgürlüğüne düşkün burçlar arasında yer alır. Arkadaş ve dost canlısıdır. Kendini geliştirmeyi ve farklı olmayı sever. Ancak bu olumlu özelliklerinin yanı sıra Kova burcunun bazı olumsuz özellikleri de bulunur. İşte onlardan bazıları…
BENZERSİZ OLMA İSTEĞİ
BENZERSİZ OLMA İSTEĞİKova benzersiz olma arzusu. İnsanların aralarındaki benzerlikler hakkında konuşmaya başlamasından nefret ederler. Bu sadece Kova burcunun insanları uzaklaştırmasına neden olacaktır. Bu, insanların ilk etapta kim olduklarını gerçekten merak etmelerine neden oluyor. Bu, istediklerinden daha toksik ilişkiler kurmalarına yol açar. Ayrıca tüm bunlardan etkilenmemiş görünüyorlar.
İNSANLARDAN UZAKLAŞMAYI SEVER
  İNSANLARDAN UZAKLAŞMAYI SEVER Arada bir kendileriyle baş başa kalma ihtiyaçları nedeniyle anti-sosyal insanlar olarak karşımıza çıkabilirler. Kişisel alanlarını çok severler ve arada bir izole olmayı da severler. Bu onları rahatlatıyor.
AŞIRI ÖFKELİ OLABİLİR
  AŞIRI ÖFKELİ OLABİLİR Şiddetli mizaçları olduğu bilinmez ve genellikle duygularını kontrol ederler, ancak çok sinirlendiklerinde patlayabilirler. Karanlık tarafları bir kez ortaya çıktığında, anlayışsız, acımasız, sözlü olarak saldırgan ve kesinlikle tarafsız ve duygusuz olabilirler ve karşı taraftaki kişiyi ürpertebilirler. Bir zodyakın ateşli öfkesi bilinmediğinde, bu tür davranışlar kaba bir şok olarak gelir.
KARMAŞIK YAPILARI YORUCU OLABİLİR
KARMAŞIK YAPILARI YORUCU OLABİLİRKendilerini herhangi birine bağlamakta zorlanırlar. Bir dakika seninle ilgilenebilirler ve bir sonraki dakika tamamen kopabilirler. Ancak tüm testler tamamlandığında ve bir Kova’nın standartlarını karşıladığınızda, onların tam sadakat çemberine girmenize izin verilecek.
O zamana kadar, uygun buldukları zaman atılmaya hazır olun. Kalplerini değil, kafalarını kullanmayı severler. Bu bazen onlarla duygusal olarak bağlantı kurmayı çok zorlaştırır. Onlara mantıklı gelmiyorsa, çekip gidecekler. Karmaşık yapıları yorucu olabilir. Onları sevmek, adil toksisite payıyla birlikte gelir. Bu onları gerçekte olduğundan çok daha karanlık gösterir.

Kaynak: Gündemmbizde

Bir Cevap Yazın

YUKARI

sitesinden daha fazla şey keşfedin

Okumaya devam etmek ve tüm arşive erişim kazanmak için hemen abone olun.

Okumaya devam et